Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Work in progress

Wat hebben wij een spannende periode achter de rug. Hopen, keihard werken, nog een stapje harder lopen en dan eindelijk witte rook! De Wissel gaat door. Uitvaartcentrum de Wissel als deel van de Noach Uitvaartgroep. Dat waren de woorden die Erwin Livestro, eigenaar van diverse uitvaartbedrijven en tevens onze werkgever ons toesprak enkele weken terug.

Wat zijn we trots, nu al. De ‘’oude Wissel’’ is verleden tijd. Er is volop actie op het terrein. Bouwvakkers lopen af en aan, de tegelzetters zijn druk en vergeet niet onze eigen mensen die volop bezig zijn met plannen voor de toekomst, wat gaan we doen? Hoe gaan we dat doen? Waar is vraag naar? Hoe kunnen we onze collega-ondernemers voorzien in hun behoeften? Spannend? Ja.

Een grote stap vooruit? Zeker. Echter is het wel zo dat in deze tijden van economische onzekerheid dit alles behalve peanuts is. Toen ik afgelopen maand op de haringparty liep namens Noach werd ik door diverse collega-ondernemers uit de regio aangesproken op onze grote stap voorwaarts.

Het werd door velen een stap voor ons als Drontenaren genoemd en dat dekt precies de lading. Een stap voor de bewoners van de gemeente Dronten en de omliggende gemeenten. Kom gerust eens aanwaaien als je nieuwsgierig bent geworden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *